TRADUCTOR

24 d’ag. 2011

L'equip petit


Suposo que a dia d'avui tots coneixereu aquest magnífic curt, o al menys, haureu sentit a parlar d'ell. És un curt que a nosaltres ens va emocionar molt. Veure a aquests xiquets plantejar-se les coses amb tant d'optimisme encara que no guanyen, crec que fa que els adults ens plantegem les coses des d'un altre punt de vista. Aquest xiquets sí que tenen interioritzat allò de: "el important és participar!".
El curt va d'un equipet de futbol que existeix a la realitat, el Margatania F.C. Segons els creadors, la finalitat d'aquest curt no és comercial. El seu projecte de veritat consisteix en gravar tota la temporada de l'any vinent d'aquests nois. Aquest vídeo es va crear com una demo per ensenyar-la als pares dels xiquets i als amics més propers dels creadors. Però al final ha esdevingut tot un èxit! Esperem que el projecte definitiu siga tan bo com aquest!

by Cinexina

2 comentaris:

  1. Doncs, no, jo no el coneixia. I m'ha agradat moltíssim. A més d'estar molt ben fet, és tota una lliçó d'esportivitat. N'hauríen aprendre la majoria d'escoles i pares que només fomenten l'individualisme i el guanyar a qualsevol preu. Jo sóc pare i us asseguro que és així.

    ResponElimina
  2. M'alegro de que hages descobert aquest curt gràcies al nostre blog! :D I de que t'haja agradat tant. Aquests nens si que donen una lliçó de la que tots deuríem aprendre.

    ResponElimina