TRADUCTOR

22 de març 2012

Intocable

Director: Eric Toledano y Olivier Nakache
Productor: Nicolas Duval-Adassovsky, Laurent Zeitoun y Yann Zenou.
Any:  2011

Per fi hem tornat! I esperem que aquesta vegada siga la definitiva! I tornem amb aquesta gran pel·lícula, Intocable. Aquest cap de setmana vam tenir l'oportunitat de gaudir d'ella. Després de molt de temps en el que malauradament no póguerem anar al cinema, finalment hi vam poder anar i per sort feien aquesta pel·lícula. Dic per sort perquè a pesar de que sabíem que a França havia segut tot un èxit, teníem els nostres dubtes de que fos tan bona.

La cinta està basada en una història real. Philippe és un aristòcrata que es queda tetraplègic a causa d'un accident, i contracta a Driss com a cuidador. Driss és d'un món molt diferent a Philippe, ja que és un immigrant d'un barri marginal. Inicialment pareix que aquests dos personatges no tinguen molt en comú, però la realitat és ben diferent, congenien molt be.

És una pel·lícula molt divertida i commovedora. Aquell que pense que una història en la que conviuen un tetraplègic i un jove marginal no pot ser divertida, va molt equivocat, Intocable té punts tan divertits que poden arribar a ser fins i tot disbauxats.

Un altre punt molt interessant és la banda sonora. És un punt prou important de la cinta degut a que a través de la música es representen els mons tan diferents dels dos protagonistes. Tant la música clàssica com la actual, estan elegides d'una forma molt acurada ajudant a transmetre d'una forma intensa les sensacions de cada escena. Feia temps que al cinema no gaudia i em fixava tant amb la música que sonava. Aquí deixo l'enllaç a un vídeo del youtube d'uns dels temes de la cinta:



En definitiva, una pel·lícula 100% recomanable.

Nota: 9

by Cinexina

6 comentaris:

  1. Estic molt d'acord amb vosaltres; el sentit de l'humor i la banda sonora constitueixen el millor de la cinta (bé, i la interpretació de François Cluzet). Salut!

    ResponElimina
  2. Us trobavem a faltar!

    No crec que trigui massa en veure-la, salutacions parella i no trigueu tant en escriure!

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies a tots per la benvinguda!! Teníem moltes ganes de tornar! I aquesta vegada pensem que no tardarem tant en escriure! :D :D

    ResponElimina
  4. Molt bon comentari del film, a mi també em va sorprendre molt positivament. M'agrada molt la idea de comentar pel·lícules, amb tot el que es crea actualment, tenir un lloc on trobar bons comentaris cinematogràfics s'agraeix molt. Jo també estic intentant crear una cosa semblant a aquest blog. La meua enhorabona.

    Ulleres Negres.

    ResponElimina
  5. Gran pel•lícula i gran crítica del film Intocable. Vaig tenir el plaer d’emocionar-me al visionar-la per primera vegada, una meravella.

    Jo mateixa començo en el món del blog i tenir com a referència blogs en català com aquest, m'emociona.
    Per si us interessa, un deixo l'enllaç al meu blog, de moment només tinc una crítica cinematogràfica del film Sufraggette estrenat aquest 2016. Evidentment, vist des de la meva visió.

    Espero que li doneu una oportunitat.

    Gràcies per la vostra tasca!

    https://lahistericatafanera.wordpress.com/2016/02/03/critica-del-film-sufraggette-sense-spoilers/

    ResponElimina